Aldespy-Publicaciones

Aldespy-Publicaciones

miércoles, 18 de mayo de 2016

BISTROT DE VINS (FÀBRICA MORITZ BARCELONA)












BISTROT DE VINS


UN ESPAI DINÀMIC I FRESC DEDICAT AL VI 


El Bistrot de Vins de la Fàbrica Moritz Barcelona ja és aquí, un espai dinàmic i fresc dedicat al món del vi on poder tastar més de 700 referències de vins i amb una oferta gastronòmica ideada pel xef Jordi Vilà.


L’objectiu és treure la condició elitista que té sovint el món de vi i, de la mateixa manera que en l’actualitat hi ha un gran interès per tastar diferents varietats de cerveses, hem volgut exportar també aquest interès a l’enologia.


Per això, el Bistrot de Vins compta amb més de 700 referències de vins de Catalunya i la península, així com de les regions vinícoles europees més històriques que es podran tastar en diferents formats: tast (2 cl), mitja copa (5 cl) i copa (10 cl).


L’equip de sommeliers estarà liderat per la Marta Rombouts. La selecció de vins reflecteix un interès especial pels cellers més tradicionals, aquells que elaboren petites produccions de la manera més artesanal i respectuosa possible; des de vins ecològics que disposen de la certificació CCPAE, on les vinyes són tractades de manera ecològica i la química està controlada i limitada per una sèrie de paràmetres fixats pel sector, fins als vins biodinàmics, una de les tendències amb més auge aquests darrers temps basada en la filosofia de l’austríac Rudolf Stainer i que se centra en l’agricultura i en una sèrie de tractaments amb la lluna com a eix central, de manera que s’aconsegueix que la vinya s’autoreguli per si mateixa com a ecosistema.


D’altra banda, l’oferta gastronòmica creada pel Jordi Vilà mostra el seu esperit més desimbolt. Amb una carta treballada conceptualment, presenta una oferta dividida en cinc seccions:
  • Petites mossegades
  • Tapes
  • Platets
  • Formatges artesans
  • Postres dels veïns.




La carta es basa en més de 25 referències que van des del Lamb & Chips, Xorizo Cake, Ostres a la donostiarra, Pa amb tomàquet al forn, Éclair de pollastre escabetxat i Flammkuchen. No pot faltar la influència alsaciana del fundador de Moritz, Louis Moritz, que caracteritza el grup.

Una oferta gastronòmica on preval la bretolada il·lustrada i on s’ha volgut mostrar la part més lúdica amb un toc canalla per tal de seguir la filosofia del Bistrot de Vins, és a dir, desmitificar el món del vi i abraçar altres públics.


BISTROT DE VINS (FÀBRICA MORITZ BARCELONA)
Ronda Sant Antoni, 39 (soterrani)

HORARIS
De dimecres a divendres de 19h a 00h
Dissabtes i diumenges de 13.30h a 00h
Dilluns i dimarts tancat.
Contacte: 934 265 114

http://bistrotdevins@moritz.com










No hay comentarios:

Publicar un comentario